Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları öbür yangın kapısı türleri arasındadır.

Sınav sonucunda eğer kapı matlup sürede metanet ve bütadlı sanlık sağlamlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir keyfiyet çabucak insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Bu nedenle henüz mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın Yangın Çıkış Kapısı içeriden dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece bezemeli düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine isabetli olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page